Flexwerken

Flexwerken is populairder dan ooit. Dat is ook niet zo gek, want het biedt enorm veel voordelen. Flexwerkers ervaren een betere balans tussen werk en privé, halen meer voldoening uit hun werk en zijn daardoor minder vaak ziek. Flexwerkers zijn dan ook super productief. Genoeg redenen dus voor organisaties om met flexwerkers aan de slag te gaan! Bij mintt werken we met gespecialiseerde mensen die je als organisatie voor een korte of langere periode kunt inzetten. Wij kennen alle flexwerkers persoonlijk en zo gaan we dan ook met elkaar om; korte lijnen en een menselijke benadering.

Moving forward

Bij mintt hechten we veel waarde aan langdurige relaties en dat zie je terug in alles wat we doen. Bij ons heb je korte lijnen en altijd een luisterend oor.

No worries

Van het vinden van de juiste medewerkers tot aan detacheren en pay-roll: wij kunnen alles voor je uit handen nemen. Dat geeft rust en bespaart je veel tijd!

Personal touch

Wij stellen de mens centraal en kijken vooral naar iemand zijn of haar persoonlijkheid. Wij zoeken naar gedreven mensen die er écht voor willen gaan. Dan volgt de rest vanzelf!

Goed personeel. Geen gedoe. Altijd de perfecte match. Let’s move forward met mintt.

Andere Diensten

Bekijk    

Detacheren

Bekijk    

Werving & Selectie

Bekijk    

Payroll