Samen vooruit met mintt; hét uitzendbureau dat zorgt voor de perfecte match. Voor iedereen.

Bij ons draait het om mensen. En dat zie je terug in alles wat we doen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Over Ons

Bij mintt willen we niets liever dan mensen vooruit helpen. Vanuit die ambitie werken wij. Werk moet leuk zijn, prikkelen, motiveren en het gevoel geven ergens bij te horen. Dat is waar we ons elke dag hard voor maken. Voor werkzoekenden én bedrijven. Wij staan klaar om jou verder te helpen, dus waar wacht je nog op?

Ons Team

Pim

Backoffice

Marcy

Projecten & social media

Remco

Planning & recruitment

Santana

Frontoffice

Maurits

Loonadministratie & facturatie

Moving forward

Bij mintt hechten we veel waarde aan langdurige relaties en dat zie je terug in alles wat we doen. Bij ons heb je korte lijnen en altijd een luisterend oor.

No worries

Of je nu flexwerker bent of juist op zoek naar goed personeel, wij regelen alles voor je. Dat geeft rust en extra tijd.

Personal touch

Wij stellen de mens centraal en kijken vooral naar iemand zijn of haar persoonlijkheid. Wij zoeken naar gedreven mensen die er écht voor willen gaan. Dan volgt de rest vanzelf!

Ik zoek werk

Op zoek naar een toffe baan? Ga flexwerken voor een zorgeloos leven. Mintt helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Ik zoek personeel

Wil je geen gedoe, maar wel verzekerd zijn van goed personeel? Met mintt kun jij zorgeloos je ding blijven doen en regelen wij de rest. 

Wat jouw volgende stap ook is, wij helpen je vooruit. Weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Neem contact op of kom bij ons langs voor een kennismakingsgesprek.