Payroll

Groeit jouw bedrijf lekker door, maar zie je op tegen al het regelwerk dat komt kijken bij het aannemen van personeel, zoals loonadministratie, cao’s, arbeidsovereenkomsten, ziekte of pensioen? Wij nemen deze zaken graag voor jou uit handen. Bij mintt zetten we jouw medewerkers op onze loonlijst en regelen we alles rondom jouw personeel en de bijkomende administratie. Het fijne is dat deze medewerkers dezelfde voorwaarden en voordelen krijgen die jouw bedrijf hanteert voor vaste medewerkers. Als je ons jouw payrolling laat doen, nemen wij alle premies en kosten voor onze rekening. Geen risico’s dus voor jou als organisatie, maar wel exclusiviteit van de medewerker!

Moving forward

Bij mintt hechten we veel waarde aan langdurige relaties en dat zie je terug in alles wat we doen. Bij ons heb je korte lijnen en altijd een luisterend oor.

No worries

Van het vinden van de juiste medewerkers tot aan detacheren en pay-roll: wij kunnen alles voor je uit handen nemen. Dat geeft rust en bespaart je veel tijd!

Personal touch

Wij stellen de mens centraal en kijken vooral naar iemand zijn of haar persoonlijkheid. Wij zoeken naar gedreven mensen die er écht voor willen gaan. Dan volgt de rest vanzelf!

Goed personeel. Geen gedoe. Altijd de perfecte match. Let’s move forward met mintt.

Andere Diensten

Bekijk    

Flexwerkers

Bekijk    

Detacheren

Bekijk    

Werving & Selectie