Op zoek naar een toffe baan?

Ga flexwerken voor een zorgeloos leven. Mintt helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Baas boven baas

Als flexwerker ben je eigen baas en bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken. Zo heb je een veel betere balans tussen werk en privé.

Altijd een toffe baan

Dankzij ons uitgebreide netwerk en database is er altijd wel een baan die helemaal bij jou past. Het resultaat: de dagen vliegen voorbij!

Veel diversiteit in je werk

Dankzij flexwerken kom je terecht bij veel verschillende opdrachtgevers en is het takenpakket binnen jouw specialisme divers. Nooit saai dus!

Diensten

Flexibel werken
Bekijk    

Flexibel werken

Vaste Baan
Bekijk    

Vaste baan

Freelance
Bekijk    

Ik ben ZZP'er

Education
Bekijk    

Opleidingen

Branches

Advies/ Consultancy

Beveiliging

Bouw & Infrastructuur

Detailhandel

Horeca & Catering

Logistiek & Productie

Industrie

Land & Tuinbouw

Schoonmaak

Advies/
Consultancy

Beveiliging

Bouw &
Infrastructuur

Detailhandel

Horeca &
Catering

Logistiek &
Productie

Industrie

Land
& Tuinbouw

Horeca &
Catering

Vacatures

Mangatwacht

Word onderdeel van ons dynamisch team als Mangatwacht bij mintt. Als Mangatwacht is geen dag hetzelfde. Je hebt de kans om met verschillende opdrachtgevers op diverse locaties te werken door heel Nederland.

Office Manager

Word Office Manager bij mintt! Zorg voor een gestroomlijnde werkdag en een prettige werkomgeving. Of je ervaring hebt of niet, groei in je rol met onze ondersteuning. Je takenpakket is divers; geen dag is hetzelfde. Voel jij je aangesproken?

Rigger (hijsbegeleider)

Zorg jij dat de kraanmachinist alles veilig van A naar B kan verplaatsen? Ga aan de slag als Hijsbegeleider en kom op de gaafste projecten in de offshore, petrochemie, windmolenparken en andere bouwlocaties.

Ervaringen

Veelgestelde Vragen

Dat bepaal je zelf! Je kunt kiezen om elke week of per maand uitbetaald te krijgen. Voorwaarde is wel dat je je uren op tijd (lees: voor dinsdag) registreert in onze portal. Jouw geld staat dan op woensdag of donderdag op je rekening.

Je bouwt vakantiedagen op aan de hand van het aantal uur dat je werkt. Als je 40 uur per week werkt, dan bouw je 2 vakantiedagen per maand op. Wil je je vakantiedagen opnemen? Geef het aan ons door en dan regelen wij de rest.

Ook dat bouw je bij ons op! Dit is standaard 8% van je bruto jaarsalaris. Je vakantiegeld wordt jaarlijks in mei uitgekeerd.

Absoluut! Je krijgt een kilometervergoeding als je met je eigen auto komt of we betalen jouw OV-kosten.

Geen probleem. We zorgen ervoor dat je aan het werk kan op een locatie die goed met openbaar vervoer te bereiken is. We kunnen ook een fiets tot je beschikking stellen als je dat wilt. Is de afstand te ver of niet met het OV te bereiken? Dan is er altijd nog de mogelijkheid tot carpoolen of we stellen een bedrijfsauto ter beschikking.

Als flexwerker kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Jij bent de baas! Bovendien is het werk nooit saai als flexwerker, want je komt regelmatig op andere plekken en bij andere bedrijven.

Sowieso een toffe baan! Maar daarnaast ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld een cursus te volgen. Ook hebben wij elke maand een loterij waarbij je kans maakt op leuke prijzen, zoals waardebonnen. En breng jij een nieuwe collega aan? Dan belonen wij je met een leuk bedrag!

Altijd een toffe baan, waar en wanneer jij wilt. Ga vandaag nog aan de slag als flexwerker!