Werving & Selectie

Zoek je een nieuwe medewerker, maar blijft die ene vacature maar openstaan? We got you! Het vinden van goed personeel is een behoorlijke uitdaging en kost tijd. Tijd die je waarschijnlijk aan hele andere dingen wilt besteden. Gelukkig doen we bij mintt niets liever dan de beste mensen zoeken en te koppelen aan de juiste opdrachtgever(s). Wij hebben een groot netwerk waardoor jouw vacature binnen no-time heel veel werkzoekenden bereikt. Wij selecteren de beste kandidaten en brengen jou graag in contact met de perfecte match. Zo ben je verzekerd van een goede medewerker en hoef je er bijna niets voor te doen!

Moving forward

Bij mintt hechten we veel waarde aan langdurige relaties en dat zie je terug in alles wat we doen. Bij ons heb je korte lijnen en altijd een luisterend oor.

No worries

Van het vinden van de juiste medewerkers tot aan detacheren en pay-roll: wij kunnen alles voor je uit handen nemen. Dat geeft rust en bespaart je veel tijd!

Personal touch

Wij stellen de mens centraal en kijken vooral naar iemand zijn of haar persoonlijkheid. Wij zoeken naar gedreven mensen die er écht voor willen gaan. Dan volgt de rest vanzelf!

Goed personeel. Geen gedoe. Altijd de perfecte match. Let’s move forward met mintt.

Andere Diensten

Bekijk    

Flexwerkers

Bekijk    

Detacheren

Bekijk    

Payroll